Servicii disponibile

Tractări auto Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal. Tractări autoturisme în România.

Serviciile de tractare, în general, sunt furnizate de către un operator de servicii de urgenţă rutier. Vehiculele sunt tractate sau remorcate în cazul unor accidente, când sunt defecte, atunci când nu au autorizație de deplasare pe drumurile publice sau pot fi sechestrate pentru motive legale.

Un camion de tractări auto (camion de recuperare) este un vehicul utilizat pentru transportul autoturismelor în altă locaţie (în general, un garaj de reparaţii), sau pentru a recupera de vehicule care nu mai poți conduse din diverse motive (accidente auto, probleme de natură tehnică).

Tractări auto noi și second-hand/ avariate

Remorcare auto

Transport auto intern și internațional

Depanare auto

Tractări autoturisme pe platformă

Vulcanizare

Readucerea autovehiculului la domiciliul dumneavoastră

Diagnoză auto

Tractări SUV/ Jeep

Putem asigura transportul persoanelor din autoturismul avariat până la cel mai apropiat service auto, într-o localitate intermediară, continuarea călătoriei sau întoarcerea în localitatea de reședință.

Tractăm doar autoturisme și SUV-uri, cu masa maximă de 3.5 tone!

În plus asiguram interven­tii rapide oriunde în România, datorita rețelei naționale de colaboratori, pentru că oricine să poată beneficia de servicii de calitate, oriunde s-ar afla, în cel mai scurt timp.

Echipa noastră, Tractări Valea Prahovei, este specializată în tractarea și transportarea autoturismelor în Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal. Printre acestea se află:

  • autoturisme
  • motociclete
  • utilaje
  • alte mașini până în 3.5 tone

Datorită experienței acumulate, serviciile oferite de Tractări Valea Prahovei se vor ridica mereu la așteptările clienților noștri, fiindu-le alături non-stop, indiferent de condiții!

Pentru că lucrăm în conformitate cu legea, trebuie să știți ce spune aceasta despre mașinile care necesită tractare.

Mașina tractată (chiar și doar pe două roți) trebuie să aibă același regim ca orice autovehicul care circulă pe drumurile publice adică să fie înmatriculat și să aibe toate taxele plătite și verificările efectuate la zi. În cazul în care autovehiculul are numerele expirate se consideră conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul fără numere, deci caz penal.

Conducătorul mașinii tractate trebuie să aibe permis de conducere și să îndeplinească obligațiile normale (să nu aibă alcool în sânge, să nu fie drogat etc). În cazul în care conducătorul mașinii tractate este minor și/ sau nu are permis de conducere aferent categoriei mașinii pe care o conduce, se consideră conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, deci caz penal.

În cazul în care mașina tractată are probleme cu avariile, semnalizatorul etc. (fie ele tamponate sau defecte), mașina trebuie neapărat transportată pe platformă.

În cazul în care mașina tractată are probleme cu frânele, este necesară ștanga (bară metalică de tractare). Dacă frânele merg, este suficientă șufa.