Partenerii companiei noastre

Clienții noștri merită să beneficieze de cele mai bune servicii, la prețuri accesibile și calitate peste media locală!
Așadar, avem nevoie de susținere pe măsură, pentru a livra serviciile de: tractări auto, vulcanizare, remorcare și diagnoză auto.

null
9695 a luat ființă din nevoia de ajutor în situațiile rutiere de urgență atât pe teritoriul României, cât și în spațiul Uniunii Europene, punând la dispoziția membrilor săi servicii-dispecerat non-stop pentru orice fel de urgență rutieră.
null
Millennium Assistance înființată în anul 2005, este prima societate de profil care oferă un serviciu unic de asistență rutieră pe întreg teritoriul României la cele mai înalte standarde în domeniu. La dispoziția dumneavoastră 24 de ore pe zi, 365 zile pe an, serviciile Millennium Assistance sunt destinate să vă facă viața mai ușoară, mai confortabilă și să vă ofere siguranță oriunde v-ați afla.
null
Ne-am început activitatea acum 25 de ani, când conceptul de „asistență” nu era definit în România în sensul pe care îl cunoaștem astăzi. De atunci, piața serviciilor de specialitate s-a dezvoltat și s-a diversificat, iar noi ne-am reinventat continuu.
null
Suntem unii dintre primii care, identificând necesitatea acționarii cu utilaje specializate în cazul avariilor vehiculelor de toate tipurile, am decis să aducem în România vehicule dotate cu cea mai modernă tehnologie europeană. Suntem, deci, experți ai serviciilor rutiere în România.
null
Compania Pointer Systems este membră a societății multinaționale Pointer Telocation LTD, listată pe piața financiară NASDAQ și lider în furnizarea de produse și servicii de calitate superioară în industria de automobile și în domeniul asigurărilor.
null
A24 ROAD PATROL este o companie de asistența rutieră cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european. Rețeaua A24 numără la ora actuală peste 600 de parteneri la nivel național și peste 42.000 la nivel european. Întreaga activitate este coordonată de centrul operațional și logistic din Cluj-Napoca.
null
Europ Assistance este un pioner al serviciilor de asistenţă şi joacă un rol de referinţă în acest domeniu. Propagăm cu cea mai mare sinceritate misiunea noastră, aceea de a deschide noi perspective de viitor în domeniul nostru de activitate, iar prin acesta umărim să devenim lideri în asistenţă.
null
Motor Assistance furnizează servicii de asistență rutieră indiferent de condițiile meteorologice și oriunde în România. Principalul scop este satisfacția clientului. Fiecare client este important pentru noi. Nevoile clienților sunt prioritatea noastră și punctul principal în dezvoltarea și elaborearea produselor și serviciilor societății.